Tuesday, November 29, 2011

Ewert and The Two Dragons - Good Man Down

Seitsme maa ja mere taga, lõunapoolkera kõige soojemas kohas, asub saar nimega Utoopia. Utoopia on iga inimese unelm ning igaüks meist on sellest unistanud. See on koht, kus meie unistused saavad teoks ning kus me tunneme ennast õnnelikuna. Järgnev, kallis lugeja, on minu utoopia.Nagu mainisin, asub Utoopia lõunapoolkera kõige soojemas kohas. Päikest on küllaga, võib-olla isegi liiga palju. Sooja on 25-35 kraadi ning selle saare loodus on lummav. Leidub suuri ja lopsakaid vihmametsi, mis on elukohaks paljudele eksootilistele loomadele ja taimedele. Hiiglaslikud ning viljakad põllud saare põhjaosas tagavad selle, et elanikel pole vaja toidukaupu sisse osta. Saarel leidub palju liivarandu, kus inimesed saavad puhata, lõbutseda ning meres hullata.
Utoopial on vaid üks valitseja, kes valitakse võimule vaid üheks aastaks. Ta on aus ja hooliv inimene, kes võitleb selle nimel, et saarel valitseks rahu ja üksteise mõistmine. Riigi asju otsustatakse suures amfiteatris, kuhu kogunevad kõik saare elanikud. Inimesed on ausad, hoolivad, siirad ja abivalmid. Saarel ei ole oma raha. Kui vajatakse midagi, küsitakse naabrimehe või mõne sõbra käest. Abiandmine on saarel suure au sees ning abivajajaid aidatakse alati.Inimesed sel saarel on kõik väga ilusad. Nad on pikad, kuid mitte liiga pikad. Kellegi pikkus ei ületa kaht meetrit. Lisaks on nad ka väga atleetlikud ja mis mind nende juures kõige rohkem paelub – neil kõigil on pruunid silmad. Need silmad kiirgavad soojust ja sõbralikkust. Suurt austust omatakse oma esivanemate vastu, kelle eest hoolitsetakse ning kelle käest rasketel hetkedel nõu ja abi küsitakse.
Teadvustagem endale, et sellist riiki me vaevalt kunagi näeme. Loodan, et kunagi tõesti maailmas leidub selline koht, kus inimesed saavad olla õnnelikud ning ei peaks muretsema kuidas maksta arveid ja kartma homset päeva

No comments:

Post a Comment